måndag 6 januari 2014

Ledigheten slut för den här gången

Nu är dagen här, i morn jobb igen och vanliga rutiner..

Vi har haft ett ganska bra avslut på lovet, tyvärr blev Theo sjuk men så är det ibland. Han är frisk nu igen så i morn blir de förskola - dem längtar, samtidigt som de gillat att vara lediga och hitta på roliga saker.
I torsdags var vi hemma hos Jenny med familj på förmiddagen och barnen lekte massor. Även Annika var där med sina barn =). Städade bort tomtar och julgran när vi kom hem... en hel del jobb! På kvällen var vi bortbjudna på middag - lutfisk - MUMS! Vi var hemma hos Anders föräldrar, alla var där - mysigt att alla var samlade!
Fredagen bjöd på tråkigt väder, så vi packade väskor, fikakorg och åkte till ishallen. Premiär och barnen tyckte de var sådär.. av just den här dagen att döma så blir jag ingen hockeymamma, men de kan ju ändras. Tommas hade nog gillat om de spelade hockey, han har ju gjort de själv och även dömt...! Städade klart här hemma så nu är julen borta... blev så rent och ljust!
Blev en lugn kväll hemma med tacos och besök av pappa och Yvonne.

Theo sjuk på lördagen... så han och Tommas var hemma. Jag och Tim åkte till Fjällaskogen med familjen Bladh. Grillade korv och lekte. Hade tur med vädret - inget regn! =)
Barnen sov sedan hos Tommas föräldrar, då vi skulle iväg på bio och även äta på restaurang på kvällen. Även grannparet var med till Uddevalla för bio och mat - supertrevligt och god mat!

I går söndag så var Theo bättre men inte helt bra...
Så lek hemma och mys.
Grannen Rolf kom över på kvällen för att se hockeyfinalen som Sverige tyvärr förlorade =( Men men

Idag har vi haft en bra dag, Theo är frisk =). Först fikabesök av mamma och Anders.
Vi åt sedan middag.
På eftermiddagen åkte vi hem till Isabell och hennes gossar, massa lek och bus! Pratat och fikat...
Väl hemma så var det dags för dusch och fixa inför förskolan i morn... massa kläder som ska med då vi tog med allt hem innan jul.
Sedan har ju Tim slutat med blöja på dagen så massa extra ombyte kan ju vara bra att ha ifall om att... hemma funkar det toppen men kan ju bli annat på förskolan??!!

Nu är vi inne i vecka 23... tiden rusar fram... känner av liten mest på kvällen då man ligger i soffan och har det gott! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en