söndag 14 juli 2013

En vecka går fort...

Har inte skrivit sedan förra söndagen.. =S Dagarna går så fort nu då man är ledig... massa skoj man vill göra!

Vi har haft en vecka med super gott väder - SOL!! Så vi har varit vid stranden nästan varje dag...så underbart. Förra året var vi bara vid sjön två gånger... ja just de två gånger.. och då var de bara några timmar.. nu har vi varit där fem dagar den här veckan och då inte bara två timmar utan halva dagen ;) Barnen tycker de är super mysigt - och jag och Tommas njuter av att vi har semester och har tid tillsammans! Har varit med kompisar/ min syster vid sjön också... vilket vi alla gillar. Kul med sällskap... Så badat har vi gjort... men även njutit av solen.

Grillat med kompisar både tisdag och torsdag =) GOTT!!

I onsdags var vi med kompisar i Lysekil och lyssnade på allsången - underbar kväll! Barnen var fulla med energi och sprang runt... barnens farfar var ju där och hjälpte till så vi pratade lite med honom...

I går lördag kom pappa och Yvonne hit för att passa barnen, Jag och Tommas åkte med grannarna till Lysekil. Vi hade bokat bord på Nh5 =) Jag och Tommas tog Fiskgryta - MUMS! D och M tog varsin annan fiskrätt - såg också jätte gott ut! Sedan gick vi vidare till Harrys och även en sväng in på Brasseri Sjökanten - men SÅ LITE FOLK de var överallt.. vi gick förbi Pråmen och där var de inte heller mycket liv... sedan till Havsbadet bara föra att se om de var folk där..vakten sa att de var ca 100 inne ... då var kl halv tolv.. men men vi gick tillbaka till Harrys.. där var de Dj dock ingen bra musik.
En toppen kväll var de trots lite folk. God mat och även god dryck! ;)
Linus kom hem till oss vid 21 för att lösa av pappa och Yvonne, så de inte behövde sitta här hemma allt för sent... Linus sov över här.. så tack för att ni alla tre ställde upp och passade barnen! Blev sent kom inte i säng förrän vid halv två-två.. men men vad gör det ;)

Barnen vaknade vid halv åtta i morse - så sovmorgon! Linus skulle iväg och köra ved så vi fick snabba oss fram med frukost.. han åkte vid kvart i nio... strax efter det kom Tommas förbi för att fråga om Theo ville med och plocka jordgubbar. Vilket jag trodde han skulle ropa högt JA för.. men icke, han ville inte ;/ ??
Så nu har vi utelek... har druckit kaffe... så får vi se ad de kan bli mer idag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en