lördag 14 augusti 2010

Cup för hela slanten

Ojoj, är helt slut! Ont i kroppen, trött i huvudet osv osv...
Tar på krafterna då man är iväg en hel dag på cup med grabbarna. Mycket tjöt, lite små gruff, mycket fotboll, skratt m.m. Åkte ju redan efter 9 i morse kom hem nu 20... så hela dagen har jag spenderat i Färgelanda! Då vi kom upp kilade vi till fotografen som tog lagbild - hoppas vi fastnade!
Sedan var det att ladda för match - vann den mot Mullsjö! Sedan var de mat - inte god mat - ät inte på det stället. Vi hade bokat bord kl 13. Var 20 minuter tidiga. då var maten redan klar - KALL DESSUTOM! =/ men men vad göra... Något griniga!
Sedan åkte vi och badade - jag badade inte, men killarna och några av de andra vuxna hoppade i. Är ju inte som att bada här på kusten i saltvatten - där är ju bara insjö ...men det var inte därför jag stod över utan för att jag missade at ta med badkläder!
Till skillnad från igår då regnet öste ner då vi var där uppe så har idag solen gassat hela dagen! Varmare skulle de troligen bli i morn...
Tommas är ju där uppe och dömer tillsammans med Jim, dem är hemma vid 22 ikväll... de ska dit i morn med - börjar döma vid 12 i morn tror jag. Så de blir sovmorgon för dem. Jag ska upp tidigt, ska stå vid vägen efter 7.30. Vi spelar 9.10 i morn, kvartsfinal i B-slutspelet! Så ska lägga mig i tid ikväll...kan bli en lång dag i morn- beroende på hur långt vi går, förlorar vi åker vi hem!
Theo är ju hos mamma, det har gått bra hela dagen... de har vart hos min mormor och hälsat på, sedan på kalas hos Simons flickvän Bea m.m.... han hade somnat gott nu ikväll vid 19 tiden...trött som bara den!

2 kommentarer:

  1. Låter som om du haft fullt upp, härligt! Ha en fin fortsatt helg, kram Jenny

    SvaraRadera

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en