lördag 2 augusti 2014

Underbara sommar/ semester

Tommas ledighet är snart slut.. redan gått sex veckor... =/ 
Men vi har haft det toppen. Varit i Skåne hos vänner - en jätte mysig helg och barnen längtade tillbaka redan dagen efter. Är ju barnens bästa kompisar =) Men vi ska ses snart igen!! Håller tummarna att allt ska gå bra för dem med alla projekt! 

Jag, Tommas och Linus var på "Tillsammans" i Lysekil. Turnen som Magnus Carlsson, Linda Bengtzing och Shirley Clamp haft i Sverige i sommar. Tyvärr regnade de hela kvällen, men vi hade de trevligt ändå! 

Vi var i Norrköping förra helgen med några vänner. Vi var med dem till Vimmerby och Astrid Lindgrens värld förra året, nu åkte vi till Norrköping och Kolmården i år! Bodde i stuga i tre nätter vilket gick bra, stugan låg 100 meter från en sjö så de blev även bad. Men var SÅ MYCKET GETINGAR - inte roligt! 
Var inne på Kolmården i två dagar - vilket jag tyckte var perfekt. Vi hann se och uppleva massor! Tittade på när aporna fick mat, delfinshow, sälshow, rovfågeluppvisning, alla andra djur som vi såg (missade bara 3-4 st) Safari resan var mysig. Barnen åkte karuseller och hade det toppen på Bamses värld, där vi även såg på teater. Lantgården var mysig... m.m.
Men vi hade de så varmt, klibbigt. Så mycket att dricka och ätit en del glass =) 
Funkade även bra att åka båda vägarna, tänker då mest på Thor - men det gick fint! Barnen hade kul tillsammans med vännernas tre godingar - en toppen helg helt enkelt - full fart! 

I går var vi på Skara sommarland, Linus följde med vilket vi uppskattar! =) Barnen hade en toppen dag! Somnade gott i bilen hem! Mycket lek, karuseller (Tim deppade, han är bara 95 lång och man behöver vara 100 cm för många grejer). men men nästa år så!! Theo fick åka mer... och även vi vuxna fick ju hänga på =) Gick bra med Thor också.. var lagom varmt. Mycket folk - men de är de säkert oavsett, men just den här helgen var de ju fotbollscup i Skara... så en hel del mer är de säkert då! Barnen fick även badat... såg en hel del folk som man känner så de var inte bara vi från Lysekil och Brastad som var där ;) 

Sedan under Tommas semester har vi träffat/ umgåtts med en hel del kompisar/ grannar och grillat, varit på barnkalas, haft lekdejter... Besökt Nordens Ark ett par gånger! 
Sedan har de ju varit så fint väder, över 30 grader under en lång period så mycket sol och bad, krabbfiske har det blivit! UNDERBART! 

I torsdags var jag och Tommas på Björn Skifs i Lysekil med mamma, Anders, Elisabeth och Christer. Björn var grym - en underbar sommarkväll. Tack pappa och Yvonne för att ni passade Theo och Tim! Thor fick följa med på konsert. 

Idag blir de att måla taket över ytterdörren... i eftermiddag ev fotboll innan vi ska ut och äta med mamma, Anders, Simon, Linus, Angelica och Dennis. Mamma och Anders present från oss barn =) 
Tim och Theo sover hos farmor och farfar inatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en