söndag 1 juni 2014

Underbar helg

Tommas har varit ledig torsdag till söndag,  så vi har haft en riktig familje helg! :)
Torsdag:
Var vi på Nordens ark tillsammans med familjen Wallin större delen av dagen. Suoer dag med gott väder och vi såg många djur. Fick även vara med o mata getter, får o grisar. Nöjda barn! :)
Vid 16 åkte vi till pappa och Yvonne för att grilla. Även mina syskon var där!

Fredag:
Fick besök av Yvette o Jack på förmiddagen. Dem var på besök här uppe över helgen, så vi fick till en lekträff. Theo har pratat om Jack sen dem flyttade vid påsk. Så det var en uppskattad träff! Tog en stund innan dem 'tinade' ;)
På eftermiddagen åkte vi till Tommas föräldrar för middag, även Tommas syster o pojkvän var där.  Massa utelek för barnen.

Lördag:
Lek på förmiddagen hemms hos Sara och hennes familj.  Alexander och Theo går på samma avdelningen och vill så gärna leka. Så i går passade det bra! Var full fart, dem var både vänner och ovänner ;)
Dem bjöd på god fika och vi hade det trevligt!  Blir klart fler gånger!  :)
Efter lekdejten var det hem och äta lunch, innan vi åkte på fotbollsmatch i Brastad.  Herrarna spelade mot Kungshamn, så det vat derby ;) Sais vann med 3-0!! :)
På kvällen var vi hemma, hade pizzamys, sedan tv och godismys!

Idag söndag har vi städat på förmiddagen, det var behövligt! Barnen har lekt ute... sprungit i vattenspridaren - glada barn!
På eftermiddagen var barnen bjudna på kalas till Melwin och Alwin. Mysigt kalas och det var trötta barn när vi kom hem. Värmen och allt roligt tar ut sin rätt...
Grillat nu ikväll och barnen somnade snabbt... nu fotboll och hoppas att Thor somnar gott om ca en timme...


Hoppas ni haft en bra helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en