torsdag 1 maj 2014

Maj månad är här!

Vår månad är nu här!
Bebis får gärna komma nu... i helgen vore toppen!  Bf 7 maj... ska de bli före eller efter den dagen... eller prickar vi in dagen?!
1 maj idag, en dag med sol, dock kall vind. Våren är här... härligt! Vi har varit ute mycket, haft besök av mamma o Anders.  Vi har varit hos pappa och Yvonne, så dagen har varit toppen! En promenad på kvällen till skolan en bit bort.

Den skolan Theo ska börja i till hösten. Det blir då en 5 års grupp där som han ska gå i... spännande, men så stor han blir då. Trodde inte flytten skulle bli nu utan kanske till januari... men för att lösa kön till förskolan så är detta ett alternativ. Kommer bli en grupp med 10 barn o de kommer samarbeta med förskoleklassen en del, så de blir nog bra! Tim kommer ta Theos plats på Svalan från augusti med de äldre barnen. Vårt krav är att 15 timmars tiderna är samma på de olika ställena... blir tillräckligt med körande ändå! Men de skulle inte vara några problem!

Nej nu sova... ny dag i morn. Tommas ska jobba, jag och barnen får hitta på nåt kul! Det är klämdag så jag har barnen hemma... om inget annat händer ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en