söndag 19 januari 2014

Underbara dagar!

Snön ligger kvar, helt underbart! Massor med snö så man kan åka skidor, pulka m.m. Vi har vart ute mycket varje dag och barnen älskar det! Blivit lek utanför huset... vart vid förskolan nära och åkt på deras mini kulle, men barnen är nöjda med de lilla.. 

I fredags jobbade jag sent så jag kom hem till färdig middag - lyx! Så mysigt och en mysig kväll.. dock var jag så trött så tyvärr fick de bli tidigt i säng... 

I går lördag var vi på årets första boll o lek. Barnen så nöjda! Inte så mycket folk men säkert flera som inte visste att de hade börjat och sedan är många säkert iväg på annat nu då de är VINTER! Passar väl på att åka skidor och så!? Direkt efter åkte vi till pappa och Yvonne - utelek och åkte pulka och stjärtlapp utanför deras hus! Blev bjudna på lunch, även Simon och Yvonnes pojk Patrik var där. Patrik skulle hjälpa oss med den externa hårddisken (där alla våra filmer ligger sedan Theo föddes), men han lyckades tyvärr inte så ska höra med en en annan data kunnig person nästa vecka.. annars får vi kontakta nåt it räddar företag som Patrik rekommenderade. För han sa att de går att rädda men behöver fixas något i disken först.. Håller tummarna för att vi får löst detta ... vill ju få ner de på skivor så man kan se de på TV.. massa minnen ju =/ 
Efter besöket hos pappa så åkte vi hem och lekte ute, skottade snö och äntligen kom plogbilen som vi väntat på.,, De plogade på fredag morgon vid 7.. men sedan snöade de hela dagen/ natten och blåste massor så de var dags för ny skottning... så i går eftermiddag vid 15 kom plogen - vilket barnen gillade då de fick kolla på när den körde bort all snö! =) På kvällen gjorde vi våfflor och hade de gott! 

Idag har de vart full fart hela dagen, gäller att nyttja dagen! ;)
Åkte till Fjälla skogen tillsammans med två andra familjer vid 10, Gjorde upp eld och grillade korv och hade de mysigt! Fikade och barnen lekte. Var där i tre timmar innan vi åkte hem ... två trötta barn somnade till i bilen hem. Väl hemma blev de varm dusch, tvätta kläder för att få bort all röklukt... Fixade till oss. Kl 15 åkte jag och barnen till Lysekil för att gå på bio - "Bamse och tjuvstaden". Mamma följde med oss vilket var skönt att vara två vuxna.. Tommas har varit i Uddevalla och dömt innebandy nu på kvällen, men nu är han påväg hem. 
Barnen var nöjda med dagen och somnade gott! 

I morn ny arbetsvecka och en del kul inplanerat! =) Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en