måndag 29 juli 2013

Underbart väder

Nu har jag 7 dagars semester kvar.. herre gud vart tog tiden vägen.. nyss började ju ledigheten??

Men men vi njuter de sista dagarna också =) Idag är de en härlig med sol.. inget bad men mys hemma och lekt med grannpojken har vi gjort på förmiddagen.
Tommas har lackat vår ytterdörr en sista gång.. så nu är den som ny ;) Slipade den i förra veckan, har sedan oljat den en gång och nu lackat fyra gånger... Bara källardörren kvar... ;) Ska tvätta av den sedan så får vi se när de kan passa att olja och lacka.. ?!

Nu är Tommas i Lysekil och väntar på att vår bil ska bli klar hos glasmästaren... vi bytte ju framruta i höstas.. men har från juni märkt att de kommer in vatten vid passagerarsidan?? Efter veckans åskregn och så vart de en pöl på golvet i bilen?? INTE OK! Märkte ju detta även då vi åkte hem från Stockholm i början på juni... då åkte vi igenom värsta ovädret - det regnade store bollar och även då blev de blött i bilen.. Vi ringde vid 10 och skulle komma direkt - det gillar vi snabb service... nu får vi se vad detta kommer kosta..? om de är deras fel eller inte?? Håll tummarna för att de går på garanti och blir gratis... !!

När Tommas kommer hem så ska vi åkas till Kungshamn för att träffa våra kompisar. Barnen ska få leka massor och vi vuxna tjöta ;) Äta mat och fika blir det också! Var ett tag sedan vi sågs så detta ska bli kul!

Hoppas ni har en fin dag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en