måndag 1 april 2013

Blev inte som de var tänkt, men blev bra ändå

Skulle varit till Fjälla och grillat idag med en annan familj, tyvärr fick ett barn hos dem magsjuka i morse.. så vi får ta Fjälla en annan gång!

Har varit toppen väder... varmt.. måste införskaffa överdragsbyxa och en vår jacka till Theo.. idag har vinter kläder varit för varmt! Tim har byxa och två jackor redan..
Vi bjöd över Grannfamiljen på fika och lek - mysigt! Full fart =) Tommas och David åkte på möte angående fibernät som nu är på G hos oss =)

Lättare lunch blev de vid 12 innan vi åkte till Uddevalla. Först Byggmax för att köpa lister, ny innedörr, golv... till vårt sovrum. Sedan Bauhaus där vi köpte tapeter, klister och en taklampa.. biltema för att köpa stege till studsmattan - SLUT (som vanligt när vi ska ha nåt där). Innan vi åkte hem så var vi på Coop och köpte något att sätta upp på väggarna innan man tapetserar... istället för att spackla och så.. hmhm renoveringstapet? Köpte även olja till altanen + tralltvätt ;) Så idag har pengarna rullat.. men de kommer bli så bra.. nya persienner ska en kompis fixa! Sedan ska tak målas + garderobs dörrar. fönsterkarm/foder..

Men men väl hemma fixade vi mat.. lite utelek inann dusch och mys i soffan.
Dock tog de tid innan de somnade.. hmhm sommartid?? Ljust??

Nu har Tommas hämtat hem sina föräldrar på Landvetter... två veckor i värmen har gått fort!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en