lördag 19 maj 2012

Lördag

Efter att jag förut skrev att det var sol och fint så mulnade de på snabbt som bara den. =/

Gick bort till "Brodagen" en snabbis. Mycket folk, Theo vågade sig på att rida på en av hästarna =) Kul! Han var så stolt efteråt!
Tittade även på får med lammungar, kalvar och kossor. Köpte några lotter - ingen vinst. Kollade även in fina "raggar" bilar, MC-cyklar ;) Stämning!!
Men som sagt det munlade på så det var inte så skönt som på förmiddagen! Kollade in loppisen - inget för oss. Mamma dansade "linedance", men de missade vi tyvärr. Tror de vart en lyckad dag där bårta, för de som ville kunde man även kika runt i kyrkan, museet... osv.
Kul när det ordnas grejer här - "För en levande landsbygd med positiva invånare året om!" ;)
Nu under kvällen är de pub kväll på "Villa Bro" =)

Kalaset för Melwin var lyckat. Hoppas han var nöjd med alla presenter han fick! Bjöds på god fika, både bullar och tårta... =) Dock var barnen högt och lågt så något svettiga och trötta föräldrar åkte hem ca tre timmar senare! Alla dessa NEJ - gör att barnen vill göra ännu mer... Var inte deras hus utan någon släktings så då blir man ännu mer nervös då barnen röjer - inte barn anpassat. Hu men de gick bra... gjorde inte sönder något - plus i kanten för det!
När vi kom hem så stannade vi ute en stund... Tommas klippte de sista av gräsmattan... barnen grejade på gräsmattan. Gott med frisk luft! Gick sedan in och då var det dags för barnen att bada - mysigt! Nöjda barn. Kvällsmat och mys innan dem somnade gott i sina sängar!

Nu är Theo nappfri... han har inte haft napp sedan i onsdags! Det har gått jätte bra!! =) Bara snutte - det funkar!

Nu tar vi kväll och myser ner oss i soffan och tittar på "kvällen är din" ;)


1 kommentar:

  1. Grattis du har vunnit en goodiebag i min blogg!

    Kolla in här: http://mittandraliv.vimedbarn.se/vinnaren-av-en-goodiebag-till-en-tos/#comment

    Kram Christina

    SvaraRadera

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en