tisdag 29 maj 2012

Härliga tisdag!

Först jobba ett mellanpass - kändes som en av dem längsta dagarna på länge... men åkte bussen hem och blev hämtad av Tommas. Vi skulle direkt vidare till Theos förskola för familjekväll. Man hade med fika korg så satt vi avdelningsvis och fikade och hade det mysigt, sedan var de poängpromenad... och kvällen avslutades med hinderbana för barnen =)
Theo var inte alls sugen på att åka hem... men då han fick veta att han ska dit i morn så var de ok.. men blev ändå tårar! Tim ville dock hem - han var nöjd med kvällen!

Tommas och barnen var i Lyse på förmiddagen för lek med lite kompisar... var dock sista gången församlingshemmet hade öppet nu innan sommaren - startar igen till hösten (då kommer dock inte barnen få vara med mer då dem går på förskolan). Dem hade haft en trevlig stund där i alla fall.. massa lek och bus =)

Jag och Emma hann även med en runda i slingan nu på kvällen... jag lämnade av familjen hemma, bytte kläder och åkte sedan iväg för att jogga/ promenera i Brastad! Kändes bra efteråt!

Sedan blev de bara soffan, svara på en föräldraenkät gällande Theos förskola... fixa med ett par andra lappar... slappa, äta lite.

Nu blir det snart sängen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en