torsdag 1 december 2011

Reflexer

Folk är så dåliga på att använda reflex... Flera stycken idag som borde ha det. Både i morse och nu ikväll... man ser dem ju först bilen är typ bredvid dem! "morr". Jag och mamma var ute och gick förut och för oss är de självklart att bära väst och gärna något mer för att synas bra!
Använder du/ni reflex?

Dagen har annars rullat på, ibland varit kaos ... =/ Theo har varit full av energi idag - de är då man skulle behöva ut men idag har det inte funkat. Tim börjar bli allt snabbare med att dra sig fram ... sötisen! Nu kommer han efter oss om vi skulle gå ut ur rummet en snabbis...
Vi var ju i Lysekil och fick lekt en stund på förmiddagen i alla fall.. =) Var några stycken där - MYS! Men vad trött jag blir då det är mammor som inte kollar till sina barn... idag var det en mamma, hon satt inte ens i rummet där hennes son var..??

Ikväll har vi fått vikt lakan - inte kul men ett måste. Och självklart ska Theo gunga en stund i dem då man ska greja med detta. Goding!

Några av julklapparna är inslagna...till barnen. Några till blir det - än så länge är det mest mjuka paket... så några hårda ska fixas.
Julkorten är klara att skicka, men väntar nog några dagar till. Lägger upp bild här sedan då jag vet att släkten fått sina kort!

Tommas tränar nu... nu har vi som mål båda två att gå ner 10 kilo var ... hm.. får se hur detta går!

God natt på er!


1 kommentar:

  1. Inte kul när folk inte använder reflex. Vi har reflexvästar till barnen, ska skaffa till oss med. Men här är det ju mörkt nästan dygnet runt nu. Hoppas på snö snart så det blir lite ljusare ute.

    SvaraRadera

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en