lördag 3 december 2011

Lördag - ruskväder

Inge kul väder idag... super grått och regnar och blåser "burr"
Så vi har vart inne eller är inne hela dagen kan man ju säga.

Tommas och Theo åkte på boll och lek på förmiddagen... vi passade även på att slänga skräp mellan regnskurarna...eller inte. Kom värsta skuren då vi precis skulle åka iväg... =S
Men men nu är de tömt på appper, plast och annat som vi återvinner. Har en mindre hög som ska till tippen, får ta det i veckan så kan man kanske få städat lite i källaren sen.

Ikväll blir det bara mys med familjen... inga planer och de är skönt det också. Mamma och dem kanske skulle komma vägen om sedan, vi får väl se...

Har beställt hem de sista julklapparna i alla fall till barnen. Har bara föräldrar och syskon kvar men de får vi åka en dag till torp och fixa =)

I morn kommer pappa och Yvonne hem - äntligen. saknar dem och tycker de är skönt när alla är på hemmaplan...

Medan barnen sov förut passade jag och Tommas på att sätta in ca 600 bilder i album. Kort från mars till nu... de tog en stund men skönt när det är färdigt! Drack även kaffe - det var gott och behövligt kände jag! Idag är en dag då allt går i ett... men men.

Tittade ju hela familjen på julkalendern i morse och jag tycker den är bra, Theo förstår den dock inte. Men han öppnade lucka i sin kalender (inte den från TV, utan han har en annan som vi fick från bokklubben). Sedan var de ett paket att öppna och idag fick han en liten bil, pepparkaksformar och skor att ha till våren.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en