onsdag 30 mars 2011

Onsdag!

Mitt i veckan, dagen har gått super fort. Hade de tidiga passet, så när jag slutade var det dags för ett besök till MVC. Lite högt blodtryck - men var ändå ok. Behövde inte ligga och vila i något rum eller så! Hade 140/90 idag. Sf måttet hade ökat med ytterligare en centimeter sedan sist (2 veckor sedan). Var nu 36 cm.

Hb - 147 =)

Vikten behöver vi inte skriva något om!

Hjärtljuden låg idag på 140...

Nytt besök nästa vecka eftersom blodtrycket är lite högt...


Hämtade sedan Theo - han sken upp som en sol när han såg mig =) Värmer i mamma hjärtat! Han hade ätit sådär idag - tänder på G. Han "gräver" med handen i munnen och säger aj.. stackars liten. Säkert därför han sover lite oroligt också... både tänder och drömmar! Sista gången för honom att gå upp så super tidigt på ett tag framöver... efter i morn går han hem och blir sedan 15 timmar i veckan!

Då jag hämtat honom åkte vi till syster yster och hälsade på henne på jobbet! Fick med hennes kamera som vi ska få låna med oss nu till BB. Videokameran är också laddad... väskan börjar bli färdig! Köpte lite godis idag som vi ska ha med! Sedan bar det av till mamma där vi åt middag =P Theo åt bra - så han har allt fått i sig mat idag... även välling nu ikväll!


Tommas är i Stenungsund och dömer innebandy - kommer hem sent. Jag ska krama kudden nu - är så trött! Sedan är det gott att se på TV i sängen!


I morn är de sista arbetsdagen för ett tag... konstigt men också gott!1 kommentar:

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en