torsdag 19 augusti 2010

Nya rummet

Hm... vet ej hur jag fixar det här med texten... det funkar att ha den till vänster elller centrerat då jag har bild med i inlägget... men annars blir det bara åt höger?
Antar att det har att göra med webbläsaren? Innan hade vi firefox på datorn - nu har vi ny dator med explorer...?? Någon som vet?
Dagen har vart bra - upp tidigt, öppnade idag... innan jag åkte hem hämtade jag upp Tommas och Theo som hade tagit bussen till Lysekil =) De hade gått promenad med "ligan" - sedan gått hem till Alva och hennes mamma för att leka där. Trist väder för att vara i parken.
Theo sov då vi kom hem.. även jag och Tommas tog en paus... sedan var de mat, disk och fixa Theos rum...
Så nu sover Theo i sitt rum för första gången.. får se hur det funkar.
Gick igenom en del nya kläder som vi inte använt till honom ännu... får då se att de är dags att ta fram nästan allt då han redan kan ha det =O
Har haft möte ikväll inför cuperna i oktober och november...(cupmöte)...har väl koll på en hel del i alla fall...
Men men nu är det dags att ladda för i morn. Studiedag på jobbet, så all personal ska till Havets hus och spendera dagen där med FIRO! Spännande och se hur den dagen blir! =)

3 kommentarer:

 1. Du får ladda hem Firefox igen:-)

  SvaraRadera
 2. ★ Katta- Mamma till Isabelle o Melvin ★19 augusti 2010 23:23

  Vi har oxå explorer på datorn, men jag gillar inte det så jag har installerat firefox, det kan ni ju me göra =) Ska finnas att ladda ner gratis,..

  SvaraRadera
 3. Hur gick det med att ha honom i eget rum? Hoppas det gick bra

  SvaraRadera

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en