fredag 30 juli 2010

Mycket att stå i!

Men nu är de lite paus!

Direkt i morse då vi gick upp (6.30), var de in med kyckling i ugnen...tillaga det... kyla de snabbt efteråt... sedan in med en plåt till...
När det var klart så fixade jag ihop två olika marinader som vi ska på kycklingen. En marinad med soltorkade tomater, basilika m.m. och en med gräslök, vitlök, olivolja m.m. =P
MUMS! "hoppas jag"
Fixade snabb lunch idag... hamburgare till Tommas och Theo fick burkmat - en ny smak för honom (biff stroganoff - det gick hem).

Nu inväntar vi mamma - hon kommer hit efter jobbet ca 14.20. Då ska vi skiva kycklingfileer - och lägga i två formar och på med marinad =P
Sedan åker vi och lämnar Theo hos Simon - lättare att fixa och så utan lilleman. Så nu sover Theo en stund, för att orka ikväll. Kommer nog bli lite senare än vanligt innan vi åker hem från Folkets hus.
Vi ska alltså till Folkets hus och duka, fixa sallad... och förbereda med kaffekoppar m.m.
Kolla så allt fungerar!

Sedan blir det hem och vila/ta det lugnt så gott vi kan... lägga Theo, förbereda för i morn med tomatsallad + god dressing till det. Ta upp tunnbröd ur frysen som vi också ska ha i morn!
Sånghäftena är klara... drickan är på plats, Roar ar lämnat upp en barnstol, pappa tar med sig en i morn + mamma tar med sig den dem har! BLIR KANON!
Tror jag har koll på det mesta, har även fixat med TV+ DVD + filmer till de barnen som fixar att se på det. Ska ta med en del av Theos leksaker till dem minsta barnen! =)

Ojoj, för att få med sig allt hem igen sedan...

Men men hoppas det kommer bli kul! 57 stycken blir vi =D

Ha en fortsatt bra dag!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en