onsdag 28 april 2010

God morgon

Dagen här hemma började 6.40 idag...det är jag inte van med... men vi tog oss lite mys i sängen så gick väl upp strax efter 7.... frukosten avklarad. Havregrynsgröt med äpplemos! =) Fina grejer det...står vi oss ett bra tag!

Efter lunchen och så idag ska vi åka till Lysekil. Hem till Jenny och Elliot. Dit kommer även Annika och Amanda, Camilla och Jenny. =) Kan säga att de är halva vår föräldragrupp - eller vi som var på föräldragruppen... de andra fem var där två gånger bara av fem...=/ Aina kunde inte idag annars hade hon och William också varit med... =) Men de blir säkert fler gånger - ska bli mysigt i alla fall!

Efter de blir de hem och packa inför resan i morgon... ska åka härifrån senast 7 på morgonen. Så de blir upp tidigt! Blir då kanske inte så mycket bloggande under tiden vi är där... så då blir de uppdatering först på lördag då vi kommer hem!

Men men nu ska de fixas lite här hemma - Theo vill ha lite sällskap också!

6 kommentarer:

 1. Hej, vill bara tipsa om en tävling från Ping Pong barnkläder jag har. Kika in om du är intresserad :) http://wtfdcom.blogspot.com/2010/04/tavling-fran-ping-pong-barnklader.html

  SvaraRadera
 2. Hej! Jo jag mailade ju Daniel på Runns och ifrågasatte. Han skyllde över det på nåt med vulkanutbrottet :/ Men jag tänkte att jag ger det en vecka sen frågar jag igen. För vulkanutbrottet liksom...? Ursäkta, men vad f-n har det med klockan att göra? Tävlingen gick ju ut för flera veckor sen! Och blir det nå tjall kommer jag inte vara tyst om de heller, för jag tycker att det är lite nonchalant... undrar om han gör såhär mot dom som handlar i webshopen också? :S

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni får det riktigt bra på resan!!!
  Mysigt o träffa föräldragruppen, skulle vi också gjort men lillen är ju sjuk, suck.
  Ta hand om er så hörs vi när ni kommer hem =)

  SvaraRadera
 4. Nu finns mina svar på utmaningen i min blogg
  http://www.sjubarnsmamma.com/2010/04/jag-antog-en-utmaning.html

  SvaraRadera
 5. Vad mysigt att åka iväg. ha en härlig resa! Jag tänkt tipsa dig om att du kan vinna fina barnkläder hos mig nu. Massor av fint att välja på.

  Jag önskar dig en fin kväll!

  SvaraRadera
 6. Ja, det var jättetråkigt att jag missade den träffen, men vi ses ju på torsdag:-)

  SvaraRadera

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en