onsdag 28 april 2010

Är allt med?

Åh vad trött jag blir på att packa... känns som jag missat massor...- är ju trots allt första gången vi reser med barn...?! Vill ju få med allt... kläder, mat, blöjor.....och de var bara lite... allt de andra då?
Säng, vagn...täcke kudde... våra kläder... *orka*

Fick ju hem en vinst igår som jag vann inne hos Ulrika! En CD - den är super mysig - vi rockar loss till den massor här hemma =P!
Finns till och med en låt "skaka rumpa" - bara de!

Blev en jätte mysig mamma och barn träff hos Jenny och Elliot idag. Hon bjöd på gott kaffe (första koppen på dagen) den behövdes! (blev till och med två koppar) ;) Hon hade även bakat en super god kladdkaka, och grädde till det...MUMS =P
barnen blev då trötta... men Theo skulle INTE SOVA! Kan ju missa något då... eller?
Så han var vaken från 11.45 till 16.30 - han slockna i bilen hem...

Hämtade upp Tommas på vägen hem... han hade vart med sin pappa och fixat en hyr bil till i morn. Tommas mamma, pappa och syster ska ha den till Danmark imorn! Vi kör våran... dem vågade inte köra med sin...därav hyrbil!
Åkte vägen om affären - inhandlade kuvert (till inbjudningskorten). Så nu har jag fixat dem fyra vi kan ge till där nere - slipper vi skicka dem! Är så förbenat dyrt att skicka brev =O
Väl hemma började vi packa ...samtidigt som Theo fick två mackor ...han var inte sugen på att packa - var mest ledsen... (sovit lite idag) Så det blev ett bad... mys i soffan... välling och sedan somnade han gott i sin säng =)

Tommas åkte till Brastad och dömde en fotbollsmatch vid 18 tiden...kom hem nu 21.15 ... så nu packar han in i bilen...och dubbelkollar de jag lagt ner... "fyra ögon ser bättre än två"
Så ingen TV har de blivit ikväll... har spelat in både arga snickaren och fuskbyggarna.
Får se de då vi kommit hem på lördag...

Som sagt resan till Danmark bjuder på båtresa 3 TIMMAR fram och tillbaka hur ska de gå... jo de kommer gå fint... intalar jag mig i alla fall! Rutiner ruckas på... =O Sitta i bil långa stunder..."segt"
Sova borta.... Theo ska sova borta för första gången ...spännande...
Vi ska på konfirmation - vara i kyrka med en liten buse...sedan bjudas på god mat=)
Hmhm... som sagt HAR VI FÅTT MED OSS ALLT?

Kom nu på en annan sak ... jag måste tvätta klädseln + tillbehör till babyskyddet! Har ju hyrt de på BB... så de ska ju lämnas tillbaka nu innan 9 juni...*måste göras då vi kommer hem* Så får de bli en resa till Trollhättan och lämna det!

Nej, ska nog ta och diska upp de lilla som finns... och tömma sopor och så innan vi åker...

Eventuellt ska Anders hit och greja nu då vi är borta... spännande - antar att han spacklar och lite så=) Nästa vecka - fixa med tapeter! =) KUL!

Idag planterade jag även lite gullök och rödlök - undra om de växer sedan... (har jag sådan tur).

Någon som vet hur man blir av med sork i gräsmattan/ rabatten?
Tacksam för tips!

Ska nu kila... skriver om resan och så på lördag kväll!

3 kommentarer:

 1. ★ Katta- Mamma till Isabelle o Melvin ★28 april 2010 22:40

  Ha en trevlig resa.

  SvaraRadera
 2. Det kommer ju gå jättebra o resa ner till Danmark. Tre timmar på båt är nog inga problem, då kan ni ju mysa o gosa. Jag ska åka 3 timmar (enkel resa) SJÄLV med Engla på måndag o då har jag henne bak eftersom vi har airbag fram... Får se om det tar 3 timmar eller fem! Sen ska vi hem oxå!!

  Tyvärr inga tips mot sorkar men om du har något mot myror i köket så är jag tacksam hihi

  SvaraRadera
 3. Jag tror det kommer gå toppen med båtresan, han kanske tycker det är jätte spännande =)
  Hoppas ni får det riktigt trevligt nu!!!

  SvaraRadera

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en