lördag 2 januari 2010

Dag förvirrad

Jaha, då var de lördag igen... har knappt koll på dagarna. Speciellt nu när Tommas är hemma så tänker man inte på vilken dag det är!

I dag på förmiddagen åkte vi till Lysekil - hämtade en tavla som blivit graverad med Theos namn och datum (tavla han fick på dopet). Efter de åkte vi hem till Theos farmor och farfar på kaffe!

Var hemma igen vid 13 tiden, då hade vi även vart vägen om affären! Lagade mat... kikade på TV - skidor...
Theo hade knappt sovit något från 9 till 13 i dag.. kanske bara en timme =S.. somnade nu - hoppas han sover längre än 30 minuter... annars blir kvällen LÅNG!
Han sover bra på natten i alla fall och de är vi tacksamma för! somnade igår kvart över åtta, vaknade halv fyra...fick mat - sov sedan till 9... Sedan så blir han ju mer och mer vaken på dagen så de är ju inte konstigt om han inte sover så mycket dagtid!

Nu är mamma, Anders, Linus och Angelica på väg hem från Stockholm.., är väl hemma om någon timme. Mamma, Anders och Linus har varit där en vecka och Angelica har varit där från torsdag tills idag.
Hmhm Tommas ser nu på hockey... mindre kul men men...

Vi kikade i almanackan och fyllde i lite som händer framöver... shit inte långt kvar till jag ska jobba igen... =S och Theo fyller 1 år.. vi ska ha 55 års kalas i sommar (jag och Tommas 25 + 30) m.m. En del spännande saker inplanerade. Ska eventuellt en tur till Danmark i april...ojoj =)

Nej nu blir de bara mys för resten den här lördagen... kram på er...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en