söndag 1 september 2013

Rockonge

Rockonge är ett företag som drivs av Jessica. Hon syr kläder både till barn och vuxna, mössor osv.. 
"Rockonge skapar unika plagg till vuxna och barn, med inspiration av vintage, 50s, 60s, retro. Alla plagg förutom trikåplagg är unika då det bara skapas en av varje, det sitter i detaljerna."

Kika gärna in hos henne på facebook.

Just nu driver hon en kampanj för Sandra och Jörgens familj, såhär skriver hon: "Sandra och Jörgen väntar barn. Med drygt 2 veckor kvar av graviditeten avlider deras flicka i Sandras mage. Detta innebär att familjen, som består av mamma Sandra pappa Jörgen samt syskonen Simon, Ronja och Alvin ska träda in i en process av sorg. Eftersom Sandra vart arbetslös och studerat mellan sina graviditeten utgår enbart ersättning a 170:-/dag i 29 dagar. Eftersom ekonomin redan är skral så är möjligheten för Jörgen att vara hemma och sjukskriven otänkbar. Sorgarbetet ska alltså vara avklarat på 29 dagar, för att familjens ekonomi ska gå ihop, alltså ställa sig till arbetsmarknadens förfogande. Det jag önskar kunna hjälpa denna familj med är att få ihop en summa pengar , låt säga 15.000:- så Sandra ska ha möjlighet att sörja minst en månad till. Jag motiverar denna insamling med att våra barnafödande familjer i kommunen skapar en hållbar grund då deras barn blir framtida skattebetalare. och ingen ska behöva stressa i sorg."

Rockonges mössor kostar 149:-/st varav 100:-/mössa går till insamlingen. Det går även bra att beställa dessa mössor för att stötta insamlingen fram till 1/11-13. 
Fina kläder för stora och små!

Beställ/köp MOLLY-MÖSSA, där 100kr per mössa går till Sandra och Jörgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en