torsdag 18 juli 2013

Underbara semester

Nu har vi snart haft två veckor ledigt.. och vi har helt underbart väder =)
Har fått gjort en hel del hemma också =) Men mer ska vi hinna innan jobbet kallar!

Har blivit ett par dagar vid sjön även den här veckan =) I tisdags var vi vid stranden med Isabell och hennes barn + Menchi o hennes C =) Super mysigt och klart fikakorgen var med =)
Lite bad blev de också, plockade även musslor som Isabell tog med sig hem för att koka... undra om de var ok och goda??
I går onsdag var Tommas med Tim på Näl för att kolla hjärtat. Hade fått remiss dit för blåsljudet som läkaren på vårdcentralen hörde för ett par veckor sedan. De hörde även de i går, så dem gjorde även ett ultraljud - men allt såg bra ut. Så detta kommer försvinna... kan bli så på barn i den här åldern...
Då dem var på Näl så åkte jag och Theo med min syster och bror till stranden. Jag fixade med pastasallad och fika... så var vi där hela dagen =) Nu är de så skönt i vattnet!! Theo badade massor igår... härligt! Elias är så snäll, sover och äter ... mosters skrutt.

Igår efter Näl och strand så var vi hembjudna till Emma med familj. Barnen lekte och vi grillade tillsammans. Mysigt och gott! Pratade lite om vår resa som är nu i helgen..

Idag har vi en lugn förmiddag hemma, lek med grannen och snart är de lunch dags. Sedan ska Tim sova och jag och Tommas ska handla, börja packa inför helgen.
I morn åker vi till Småland. Kommer bo på vandrarhem tre nätter - mysigt. Ska besöka Astrid Lindgrens värld i två dagar. Även åka till "Emils gård" och "Bullerbyn". Kanske de kan bli ett stopp vid Astrids barndomshem?? Ska ju bli fint väder hela helgen - håller tummarna för det. Allt underlättar ju då ;) Som sagt åker vi med Emma och hennes familj, ska bli kul. Lite grill på kvällarna... bada någonstans.. ja vi får se!

I eftermiddag efter att Tim har sovit så ska vi åka hem till Tommas föräldrar. Även hans syster är där. Idag kommer de nämligen norskt besök ;) Tommas farbror och fru och hans äldste son Bård med familj. Ska bli så kul att träffa dem, har inte setts sedan vi var uppe hos dem sommaren 2011 (Tim var bara 3 månader). Då vi var uppe hade Bård och Jeanette en son (är ett år äldre än Theo) men har sedan dess fått även en dotter. Så detta ska bli trevligt, blir lite grillning och så i kväll!

Hoppas ni har en bra dag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en