lördag 22 juni 2013

Midsommardagen

Trots att barnen somnade sent igår så vart de ingen direkt sovmorgon här inte.. men men får vara glad för det lilla. Halv sju får vara ok... då ville Tim upp...

Fixat med tårta och så på morgonen.. även skivat bär... (till eftermiddagens trevligheter)

Ni har vi fikat och ätit lite frukt o tårta sedan igår ;/

Barnen tittar på Bamse, lite mys så här är inte fel... ute blåser de storm... just nu inget regn... Trist väder, får hoppas de blir bättre. Hade vart gott att kunna vara ute sedan, men men.

I eftermiddag/ kväll är de ju Midsommarcruising och 50-talsfest i Lysekil. Varje år på midsommardagen vallfärdar 50-talsbilarna till Lysekil. Hundratals bilar cruisar våra gator och åskådarna flockas på trottoarer och serveringar för att njuta av folkfesten och allt som händer.
På Kungstorget hittar ni Lillens barntivoli och här är en bra tittarplats. När ni vill glida vidare så har ni nära till restauranger/tält och affärer. Andra bra tittarställen är Södra hamnen (strandpromenaden), vid minigolfen och längs hela Norra Hamnen.
På Anderssons kaj (södra hamnen) har Lysekils restauranger slagit upp ett restaurangtält. Rockabillybandet Steven Fireball spelar i omgångar varvat med DJ och stämningen är hög.
Öppet: kl 16 - jättesent. Erbjuds: Ett antal rätter och fulla rättigheter.
CRUISINGEN KL 14--Ca KL 23
Bilarna börjar dyka upp kl 14 och vid 15-tiden är det på max, alla är här. Sen kör de varv på varv i Lysekil ända in på kvällen. Många av bilisterna klär sig tidsenligt och sjunger till 50-talslåtarna. Och bilarna! Titta och njut! Det märks att de putsat sina ögonstenar hela vintern.
Det är goodtowncruisers som är arrangörer...

Får se om vi åker ut på detta, beror ju en hel del på vädret..

Men men efter Tim har sovit så ska vi till Skalhamn, hem till Cindy med familj, även Yvette med familj kommer dit - KUL!

Hoppas ni får en fin midsommardag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en