söndag 9 juni 2013

Hemma

Nu är vi hemma efter en toppen helg i Stockholm.
Det har fungerat toppen med barnen, de har sovit gott och frukosten var ju ett plus när man fick välja vad man ville äta ... och de var inte en sak att välja på ;)
Så barnens favvo var pannkakor.. även yoggi ;)
Jag och Tommas åt väl lite mer och provade det mesta =)

Vi kom ju dit på fredagen så då badade vi i poolen på hotellet.. åt middag. Jag och Tommas åt en god fiskgryta, barnen mos och köttbullar ;)

Lördagen tillbringade vi hemma hos Monica med familj! Vi hade en toppen dag och kul att hälften av gänget kom, hoppas alla kan vara med nästa gång vi ses som troligen blir om ett år!! Vi är tio familjer om alla kommer. Är ju några vi inte träffat ännu på riktigt utan enbart pratat med över nätet. Men det är ett super gott gäng och vi har kul när vi ses! Barnen leker och tiden går alldeles för fort... Så de var två trötta gossar som somnade snabbt i går kväll... efter en heldag ute i strålande SOL! Vi bodde på ett hotell vid Arlanda.. så vi såg plan lyfta och landa - vilket barnen uppskattade! =) Kunde stå länge och titta på det!

Idag åkte vi hem efter frukost.. några stopp på vägen hem blev det.. körde även igenom en hagelskur, massor med blixtar osv.. de var när vi passerade Västerås...
I och med den skuren kom de in vatten i bilen?? Så vi får ta kontakt med Volvo... inte helt tätt?? hmhm

Väl hemma så var de strålande sol och utelek som gällde. Lek hos grannen i deras pool. Full fart och nu sover barnen... laddar för en ny vecka med förskola..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en