onsdag 1 maj 2013

1:a maj

Vi har inte demonstrerat... har ni?

Vi har haft en dag hemma... Anders kom hit efter frukost för att tapetsera... satte upp fyra/ fem våder... vita ränder mellan varje?? =/ De är beige färg egentligen, ska inte vara en vit kant) Det är alltså fel på tapeterna.. de är inte färg ända ut i kanten... (de sitter precis kant i kant) han får ta ner de han satt upp... Tommas åker till torp för att hämta ut andra.. då med annat prod nummer.. för att 5 rullarna var ju fel!! =( Kommer dit in men de har inga andra rullar utan han får hem fyra nya men med samma nummer... Anders börjar.. men de är FEL på dem också!
Tillbaka till torp - lämnade tillbaka dem och vi fick pengarna tillbaka... så i morn åker vi till Lysekil för att hitta annan tapet som passar till vår fondvägg som redan är klar! Vad trött man blir.. kan de sluta STRULA!!!
Så ex antal mil körda för inget.. Anders har lagt massa tid och de blev inte bra.. MORR! Han hade tänkt tapetsera klart idag... Så nu får vi vänta några dagar.. hoppas de går fort att beställa hem!

Jag har fixat med fika och lunch idag till hela högen..

Vi har även hunnit leka ute massor, även lekt med grannfamiljen... full fart!

Fikat ute på altanen på eftermiddagen... VÅR! Synd att de blåser..

Vid sex tiden kom pappa och Yvonne, Simon... på kaffe. Barnen somnade vid åtta tiden.. tog lite tid då dem inte kom till ro... övertrötta?? Men men dem är lediga i morn och på fredag - Tommas har tagit två föräldradagar - MYS!

Nej nu dags att sova - jobb för mig i morn! Fullt ös räknar jag med!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en