lördag 23 mars 2013

Afterdark

Idag efter boll och lek så lämnade vi barnen hos mamma och Anders. Åkte sedan med Tommas jobb till Göteborg. Deras trikvselgrupp hade ordnat med biljetter till Afterdark på Rondo kl 15 och sedan mat ... vi var 38 stycken som åkte med - SUPER KUL! Tyvärr var de många på hans jobb som inte kunde/ville osv.. trist då dem ordnar saker! Men showen var så bra... vilket gäng!
Men men vi som var med hade de toppen! =)
Var flera som fixade med sig kompisar för att fylla bussen och att biljetterna skulle nyttjas.

Men men vi åt efteråt på ett ställe... gott, men kompisen fick en träflis i maten... ca 1 cm lång och hård som bara den.. hon såg den inte först utan tuggade och fick den rätt upp i gommen...tandköttet. INTE OK! Tommas sa till personalen och som plåster på såren fick vi fyra vid bordet varsin chokladkaka och kaffe om man ville =) Nice! Sedan buss hem... gott att inte behöva köra utan bli hämtad och lämnad dit man ska!

Barnen var med mamma och dem på kalas dag och sedan åkte dem hit hem för att lägga sig. Så Båda mina små sover gott efter en rolig dag med boll och lek, mys hos mormor, kalas... Hoppas de sover längre än sex i morn?! I morse vaknade Tim sex...=S Inte ok!
Men men vi var hemma vid halv nio så inte så sent.. nu lite Tv innan sängen! Massa kul på G i morn!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en