onsdag 25 juli 2012

Fika och bad =)

Underbara sommardag! =)

Vaknade upp till härlig sol, blå himmel... UNDERBART! Frukost och fix... sedan åkte jag till Lysekil först för att göra några ärenden men även för att fika med min goa arbetskompis RoseMarie =) Blev Cafe kungsgatan! Satt på bakgården... mysigt! Fy vad dyrt det är förresten att parkera i stan... MORR!

Lämnade sedan av R, fick då med lite medel för att kunna kalka av våran Tassimo! Så nu är den igång och ska bli avkalkad ;) Men det tar evigheter! =S Kan bli en sen kväll i detta långsamma tempo...

Tommas och barnen var hemma idag för att vänta på att DHL skulle komma med våra duschväggar! Skulle komma mellan 9-12, men kl blev 13 innan han kom.
Han ringde och sa att han skulle bli senare.. men vi hade planer på stranden - segt at vänta på något när man inte har någon tid att gå på. Så när jag kom hem vid 12.30 så ringde Tommas upp killen som körde bilen för att höra om han hade någon tid att ge oss. Då var han på G =)
Så vid 13 kom han och efter de kom vi oss iväg till stranden.

Dock ville inte Tim sova som vi hade tänkt... men de funkade ok ändå. Jim kom dit och var sociala med oss =) Kul att ha med någon/ några man känner då man ska till stranden!
Jag och barnen badade - dock inte Tommas och Jim. Badkrukor är dem... Stora sådana! Men de var gott i vattnet... barnen har även grävt och grejat... mysigt!
Var en del folk där... men ungefär samma som alltid ;)
Fikade och barnen var så nöjda och glada.

Åkte hem vid 16.30, Anders och mamma hade precis kommit hit då... nu är väggarna fogade... och om ca en timme kommer Anders tillbaka för att putsa på väggarna =) BLIR SÅ BRA!

Under kvällen har vi duschat, fikat igen... och lekt ute...

Är underbart att barnen älskar att vara ute... vilka dagar man får!

Nu är det dags för fotboll på TV OS, Sverige möter Syd Afrika.... =)

Ha en fin kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en