måndag 28 mars 2011

Måndag, ny vecka...

Vecka 38 är de nu, dagen BF närmar sig med stora steg =) 20 dagar kvar!!

Kan ju i princip bli när som helst! Inget man vet. Så nu måste verkligen väskor packas och en del grejer köras till mamma. En del man ska inhandla m.m.


Nu är vagnen hemma =) Super fin! Nu ska vi bara läsa in oss på hur man sätter fast liggdelen och hur vissa grejer funkar!

Bäddar gör vi inte förrän vi kommer hem från BB. Så funkar det här.. har inte bäddat bebisens säng heller.


Spännande spännande


3 dagar kvar att jobba, på fredag är jag och Theo lediga. Då blir de mamma och son mys ;)


Idag har de vart en lång dag.. först jobbat sedan direkt sätta sig och ha APT. Mindre kul dag, men nu är det skönt att vara hemma! Knappt sett lillprinsen... en stund i morse och bara en kvart nu när jag kom hem innan han skulle lägga sig! Storprinsen har jag heller inte träffat mycket... bara en kvart nu ikväll innan han åkte iväg för att döma fotboll! Så han är hemma sent, då sover jag troligen! Passa på och sova när man får och kan... I morn på jobbet så har vi arbetsrotation och jag är mellan så jag ska vara på annan avdelning i morn och en kollega kommer in till min avdelning! Blir säkerligen toppen =) Kom ju på att jag hade lite frågot till chefen så jag får ringa henne i morn eller maila... dumt och komma på dem efter APT och man redan sitter i bilen påväg hem!


Nej, nu är de TV tajm!


2 kommentarer:

 1. ★Katta -Mamma till Bell, Melvin & gravid★28 mars 2011 22:10

  själv bädda jag sängen en månad innan bf, så allt är klart tills bebis kommer hem =)

  SvaraRadera
 2. skönt att ni fixat vagn å så. bra å kunna låna då. dem kostar ju en del.

  vi tar ju vår gamla å så tar vi åkbräda. hoppas på att det funkar. annars får vi hitta en lösning. ska ta ner liggdelen. vagnen ska tvättas å pumpas i däcken å så liggdelen ska väl fixas till.

  spjälsängen kommer ner nästa helg. ska tvätta kläder å sånt i morgon om ja orkar. bebiskläder. packa nån skötväska. va ja nu ska ha för väska med mig. vart bara helt plötsligt så mkt å tänka på..

  å så är ja själv så trött å rörig i skallen. suck liksom.. :P

  nej ja ska skriva en lista här, så att man kan hålla reda på saker å ting..

  SvaraRadera

Kommentera med ditt google konto eller med namn/webbadress


Jag gillar trevliga kommentarer, vad bra att du ger mig en